Activiteiten tijdens je Yogaweekend

 

Activiteiten tijdens je Yogaweekend, maar wat kan je dan doen? Er is meer te doen aan activiteiten tijdens je Yogaweekend in deze prachtige regio van Spanje dan alleen yoga. Bezoek het strand, ga naar Granada en bezoek het prachtige Alhambra of bezoek de unieke dorpjes van de Alpujarras. Zie hieronder enkele opties beschreven!

Stranden

De stranden van de Costa Tropical liggen op slechts een half uur rijden van Casa del patio. De stranden van Salobreña zijn de eerste stranden die je tegenkomt als je naar het zuiden van de vallei gaat. Salobreña heeft acht kilometer kustlijn, waarvan ongeveer de helft de populaire stranden van La Guardia, El Peñon, La Charca en Punta del Rio. Al deze stranden trekken in de zomer veel bezoekers. De bezoekers zijn voornamelijk de Spanjaarden zelf. U kunt parasols en strandbedjes huren en er zijn diverse leuke strandtentjes en leuke restaurants direct aan het strand zoals El Peñon en La Bahia, waar heerlijke, verse vis wordt geserveerd.

Skiën

Estacion De Esqui De Sierra Nevada (Pradollano) ligt op 1 uur rijden van Casa del Patio. Het skigebied ligt op 2100 en de hoogste top is 3300 meter hoog. Er zijn 124 skipistes: 19 groene, 41 blauwe, 50 rode en 7 zwarte, met in totaal 107 kilometer skiplezier. De langste afdaling is 6.253 km. Er is ook een speciaal snowpark met 7 pistes.
Als een van Europa’s hoogste en sneeuwzekere skioorden is het skiseizoen lang, van eind november tot ebegin mei. Er zijn veel plaatsen om materiaal te huren en een tiental ski- en snowboardscholen.

Zoek je nog meer informatie klik dan hier! Kies nog wel even voor engels.

Wandelen

In de Lecrin vallei, de Alpujarras en de Sierra Nevada vind je talloze wandelroutes. Van licht tot zwaar en van kort tot lang. Voor ieder wat wils met altijd mooie uitzichten! bij B&B Casa del Patio hebben we veel gedocumenteerde routes voor je.