Leef meer en maak je minder zorgen 

Een nieuwe website, een nieuwe vaardigheid en een nieuwe manier van leven. Het draait allemaal om yoga!

Ik ben zes jaar geleden begonnen met yoga in Nederland, waar ik geboren en getogen ben. Het was Bikram-yoga, nadat ik aan de hitte gewend was geraakt, hield ik van de warmte en elke les dezelfde volgorde. Het voelde als een bewegende meditatie. In 2018 ben ik verhuisd naar Spanje waar je in augustus Bikram kunt doen op je dakterras, want het kan er erg warm worden! Maar in het kleine dorpje waar wij, mijn man en ik, onze B&B begonnen is er geen Bikram studio. Ook niet in de omgeving. Ik zocht een manier om mijn yogalessen voort te zetten en begon met online videolessen. Mijn favoriete stijl werd Vinyasa. Na een aantal maanden in mijn eentje getraind te hebben kwam de wens tot leven om onze gasten te trakteren op een fijne yogales op het dakterras van de B&B! Om deze prachtige plek met hen te delen. Na een gedegen onderzoek vond ik een plaats genaamd Suryalila in Andalusië waar ik in januari mijn 200 uur lerarenopleiding heb gedaan. Dus hier ben ik klaar om mijn liefde voor yoga met jullie te delen! En vergeet niet Leef meer en maak je minder zorgen.

Subscribe to the newsletter of Yogi-San

Subscrbe to my newsletter to receive the latest news and updates from Yogi-San and learn more about yoga.

You have Successfully Subscribed!