Ik ben in 2013 begonnen met yoga. Eerst ging ik naar een bikram yogaschool omdat die dichtbij was en ik het eens wilde proberen. Ik bleef de bikram yogalessen volgen tot we in januari 2018 naar Spanje vertrokken om een ​​B&B te beginnen in Pinos del Valle, een dorpje tussen Granada en de Middellandse Zeekust, in Andalusië. In onze nieuwe woonplaats was geen yogaschool in de buurt, dus begon ik online lessen te volgen. Mijn favoriete vorm was Vinyasa yoga. Een mooie opbouw van warming-up, dynamische yoga sequenties en dan vertragen en op het einde een heerlijke savasana. Nadat alle opstartproblemen voorbij waren en ons eerste seizoen met gasten voorbij was, werd ik Vinyasa yogaleraar hier in Spanje. Ik vind het zo leuk en ontspannend om te doen en we hadden ook het idee dat we met yoga weekenden iets unieks konden bieden tussen de B&B’s in deze regio. En de omgeving en het weer zijn echt fantastisch om hier tijdens je yogaweekend van de frisse lucht te genieten. Je kunt nu yogalessen volgen hier in ons dorp! Al drie jaar geef ik wekelijks yogalessen aan een aantal dames in ons dorp. De afgelopen twee jaar was het soms wat ingewikkeld met alle Covid maatregelen, maar het heeft mij er ook sterk van overtuigd dat het beoefenen van yoga enorm kan bijdragen aan mentaal ontspannen in deze Covid tijden.

Twijfel je of een yogaweekend iets voor jou is? Dan zijn hier vijf redenen om te kiezen voor een yogaweekend op je bucketlist.

Iets nieuws leren

Misschien was je net begonnen met yoga en had je toen alleen wat online yogalessen gehad vanwege de Covid maatregelen. En nu denk je; Ik wil ermee doorgaan en ik heb eigenlijk wel vakantie verdiend. Dan is een yogaweekend bij Yogi-San wellicht een uitgelezen kans om dit te realiseren. Bij ons kun je gewoon live yogalessen volgen en kun je verder waar je begonnen bent, want onze yoga weekenden zijn ook voor beginners te volgen.

Voor de meer ervaren yogi’s is het een geweldige manier om je beoefening op een prachtige locatie te verdiepen en nieuwe yogastijlen te omarmen.

Ontmoet andere yogaliefhebbers

Het is een geweldige kans om anderen te ontmoeten met een gedeelde passie of interesse. Iedereen die van yoga houdt, of het nu al jaren is of een hernieuwde interesse, is welkom. Het yogaweekend is zeer toegankelijk voor alleenreizenden – u bent van harte welkom. De yogalessen zijn Vinyasa Flow yoga en geschikt voor beginners en halfgevorderden. Op het programma staan ​​ook herstellende yogalessen voor extra ontspanning.

Doe iets voor jou

Een yogaweekend is zoveel meer dan alleen een vakantie. Het is een tijd om tijd te nemen. Tijd voor jezelf om na te denken of uit te rusten of gewoon te genieten van de zon en dat boek dat al een tijdje op je ligt te wachten… Je zult ervaren dat je je na een yogaweekend verfrist, vernieuwd en hersteld voelt. En je gaat naar huis met tools om dit ook in je dagelijkse leven voort te zetten.

Doe iets anders

We lopen allemaal vast in vaste patronen, gewoonten en herhalen dezelfde oude routines, en vakanties zijn niet anders. Een yogaweekend is de kans om buiten je comfortzone te treden, jezelf uit te dagen om iets nieuws te proberen en inspiratie op te doen. Zoals ervoor kiezen om alleen op vakantie te gaan.

Meer dan alleen yoga

De yogaweekenden worden gehouden bij B&B Casa del Patio. De B&B ligt in de bergen van het zuidoosten van Andalusië. Hier kunt u volop genieten van de zuivere berglucht, goed voor uw longen, huid en gewrichten, de aangename temperatuur en de stilte. Na je yogales kun je genieten van de patio en het verwarmde zwembad. Of je gaat actief verder. Een dagje strand of naar Granada of een heerlijke wandeling in een van de mooiste wandelgebieden van Europa, de Alpujarras. Kortom, onze vijfdaagse yogavakantie biedt volop mogelijkheden en tijd om te ontspannen.

Vind hier de data voor 2022: Yoga retreat weekend

Yogi-San

five reasons tot choose a yoga weekend

Subscribe to the newsletter of Yogi-San

Subscrbe to my newsletter to receive the latest news and updates from Yogi-San and learn more about yoga.

You have Successfully Subscribed!