Trakteer jezelf op een yogavakantie! Na de yogasessies lekker luieren bij het zwembad of aan zee. In deze vakantie kies je wat je nodig hebt. Ontspan en laad op, laat je inspireren, bouw routine op, plons en ervaar vrijheid! Laat je spanningen los. Geniet van de yoga, de hapjes en de drankjes, de schoonheid van de natuur en de mensen om je heen.

 

Vinyasa yogaweekend

 

– Neem een ​​pauze en geniet van een vijfdaagse yogaweekend. Drie dagen met twee keer per dag een yogales. In de ochtend een vinyasa flow les en in de middag een meer ontspannende les. Beschikbaarheid is voor 6 personen.

– Je kunt als alleenstaande of als groep deelnemen. Geschikt voor beginners en gemiddeld niveau. De lessen zijn in het Engels of Nederlands of Spaans of een combinatie afhankelijk van de groep.

– Op donderdag kun je overdag aankomen en je thuis voelen. Bij aankomst is er een hapje en een welkomstdrankje. Het programma begint donderdagavond met een lichte maaltijd (ca. 20.30 uur) als alle gasten zijn gearriveerd.

– Op maandagochtend is er een laatste yogales en een ontbijt. U kunt vertrekken wanneer het u schikt maar wij verzoeken u uw kamer voor 11.00 uur te verlaten zodat wij de kamers kunnen schoonmaken voor nieuwe gasten. U kunt uw bagage achterlaten bij Casa del Patio en u kunt ook gebruik maken van het zwembad en de andere faciliteiten tot u naar het vliegveld vertrekt!

 

Prijs:

€ 475,-

4 nachten/5 dagen

De prijs is per persoon op basis van twee personen die samen boeken en een kamer delen.

Inbegrepen:

– 4 overnachtingen in B&B Casa del Patio in een tweepersoonskamer

– Yogalessen in de ochtend en middag (op vrijdag, zaterdag en zondag) met voldoende vrije tijd tussendoor. (je bent altijd vrij om een ​​les over te slaan als je dat wilt).

– Luxe verzorging en persoonlijke aandacht

– Een uitgebreid ontbijt, lunch of lunch to go en een smaakvol gezond vegetarisch mediterraan diner (begint donderdag avondmaaltijd en eindigt maandag met ontbijt).

– Gratis gebruik van de faciliteiten van Casa del Patio

– Overdag is er fruit, thee en water aanwezig

Niet inbegrepen:

– Reiskosten en alle andere kosten die u tijdens uw verblijf kunt maken.

Opties:

– Verblijf in een privékamer kost € 75,- extra

– Bezoek aan Lanjáron Spa

Highlights

• Yogalessen en veel vrije tijd
• Luxe zorg en aandacht op maat
• Dagelijks uitgebreid ontbijt, lunch en heerlijk    diner
• Gratis gebruik van alle faciliteiten van Casa       del Patio
• 4 overnachtingen in een luxe accommodatie
• 4 instructiedagen
• De organisator spreekt: Engels, Nederlands
• De maximale groepsgrootte is 6-8
• Luchthaventransfer beschikbaar 

Boek je yoga vakantie

Datums:

3 + 12 =